Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Marcin Rzepecki, 14-02-2014

Witam. Gorąco polecam pokoje gościnne w tym ośrodku! Czystość na najwyższym poziomie, Spokojna okolica, Pokoje bardzo komfortowo wyposażone, Obsługa - REWELACJA! Spędziłem tam wraz z rodziną dziesięć bardzo fajnych dni i w nadchodzącym sezonie chyba zostaniemy troszkę dłużej! - moja ocena 9, 5/10 (nie daję 10/10 żeby właściciele nie obrośli za bardzo w piórka:) Marcin - Kraków

10.0
Tomasz Mueller , 01-06-2014

Witam, bardzo polecam. Spokojna okolica, mega odpoczynek. Pokoje bardzo czyste, komfortowo wyposażone. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Bardzo gorąco polecam.

10.0
Katarzyna z Dobczyc, 23-06-2014

Pierwszy raz zdarza mi się dać maksymalną ocenę, ale naprawdę nie mogę się do niczego przyczepić. Wyposażenie, czystość, obsługa i dbałość o gości na najwyższym poziomie. Bardzo sympatyczny i uczynny gospodarz. Widać, że zależy mu na gościach. Dodatkowo możliwość zamówienia obiadów na miejscu - coś wspaniałego! Absolutnie nie opłaca się szukać posiłków "na mieście" - nie dorównają ani smakiem, ani przystępnością ceny! Naprawdę POLECAM!

10.0
Beata i Tomasz, 28-06-2014

Spędziliśmy tam 5 dni, bardzo nam się podobało! Wszystko na najwyższym poziomie, cena bardzo atrakcyjna, spokojna okolica, bardzo miły i uczynny gospodarz. GORĄCO POLECAM!

10.0
Asia i Jarek z dziećmi, 09-07-2014

Witam. Gorąco polecam pokoje gościnne w tym ośrodku! Czystość na najwyższym poziomie, Spokojna okolica, Pokoje bardzo komfortowo wyposażone, Obsługa i wyżywienie - REWELACJA Za rok w ciemno Tam wracamy!

10.0
Nina Włodarczyk, 11-07-2014

Bez zastanowienia polecam każdemu pokoje gościnne Raya:) Dom czysty zadbany obsługa rewelacyjna przepyszne jedzenie, ale jak jest taki kucharz to jak mogłoby być inaczej:):) jeśli chodzi o dzieci możliwość zabawy na ośrodku:) Domek położony blisko morza cisza spokój więc nic innego nie pozostaje mi napisać jak REWELACJA:) i do zobaczenia za rok:):)

10.0
Jacek z Dąbrowy Górniczej, 19-07-2014

Kto chce odpocząć w dobrych warunkach będzie zadowolony z pobytu bez względu na pogodę. Duże uznanie dla szefa kuchni! Gorąco polecamy! Miło wystawić pozytywną opinię.

9.4
Barbara Dendura, 01-08-2014

Komfortowo urządzony dom, wszystko nowe, piękne i sprawne. Czyściutko, przepyszne posiłki. Przesympatyczna obsługa. Atrakcje dla dzieci na terenie posesji, cisza, spokój, raj: -) Bardzo polecam wszystkim wybierającym się nad morze.

10.0
Małgorzata i Andrzej z Sieprawia, 08-08-2014

Rewelacja. Gościnność, porządek, atmosfera. polecamy każdemu ten ośrodek. Dodatkowy atut to fantastyczne obiady. Trzeba chwalić gospodarzy, gdyż naprawdę są tego warci. Pozdrawiamy!

10.0
joanna kaminska, 08-08-2014

Super warunki, czysto, przytulnie, dobre jedzonko. Pełne uznania dla Pana Janusza, którego serdecznie pozdrawiamy. Wczasowicze z Jaworzna:)

10.0
Karolina, 11-08-2014

Witam serdecznie polecam pokoje gościnne Raya. Spędziłam tam wspaniały tydzień spokój i cisza w koło, czystość komfort i wyposażenie pokoi na wysokim poziomie, Gospodarze zadbali o wszystko perfekcyjnie. Rewelacyjne posiłki nie do przejedzenia. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Domek bardzo dobrze zagospodarowany również na zewnątrz z atrakcjami dla dzieci oraz miejscem do grillowania. Tak trzymać! Gorąco polecam wypoczynek w Raya do tego pogoda zamówiona idealna; D.

9.6
Gosia i Krzysztof z Kalisza, 21-08-2014

Bardzo fajny pensjonat - czysto, elegancko, gustownie, spokój i cisza wokół, 10min spacerkiem do ładnej, szerokiej plaży, super smaczne obiadki w atrakcyjnej cenie - nie warto tracić czasu na szukanie czegoś lepszego w Gąskach! Miła i ciepła atmosfera dzięki fajnym gospodarzom - (pozdrawiamy Pana Janusza i super szefa kuchni!;). Można z czystym sumieniem polecić wszystkim, którzy chcą odpocząć z dala od hałasu, tłoku i zgiełku panującego w sezonie np. w Sarbinowie czy Mielnie.

10.0
Magdalena Czajka, 12-09-2014

Pensjonat położony w spokojnej okolicy, z dala od turystycznego zgiełku, idealny dla rodzin z dziećmi. Pokoje wyposażone we wszystko, czego do szczęścia potrzeba na wakacjach; do tego na terenie obiektu kuchnia i możliwość wykupienia przepysznych obiadów. Właściciel przemiły. i ten kulinarny talent - mmm fantastyczne wspomnienia, nawet 3 latek wśród licznych nadmorskich atrakcji wymienia pyszne jedzonko. Pozdrawiamy i na pewno odwiedzimy ponownie! Polecamy w 100%

10.0
Paul Streatfield, 02-12-2014

After a very busy time at work i decided to go to Poland for a relaxing holiday and "Raya" in Gaski was my chosen destination. I was warmly welcomed by the owner Adrian and showed to my large comfortable room with en - suite. "Raya" is well positioned, close to all local attractions and beautiful beach but set back enough for a quiet relaxing time. I have to say that the quality and standard of this hotel is very high and the food is first class. A big thank you to Adrian and Janusz for a wonderful vacation and I will be returning again soon! Paul Streatfield from London

10.0
Arek, 11-02-2015

Świetne miejsce na odpoczynek! Bardzo czysto, blisko do morza. Bardzo miłą obsługa, obiady godne polecenia. Naprawdę super! Z pewnością tam wrócimy!

10.0
Krzysztof Wolak, 28-06-2015

Wszystkie opinie się potwierdziły i nie będę się powtarzał. Gorąco polecam. Pozdrowienia dla właścicieli.

10.0
Kasia& Kubuś, 12-07-2015

Cudowne miejsce! Rano szaleją skowronki za oknem, przestrzeń, cisza i spokój. Pokoje śliczne, wyposażone we wszystko co potrzeba, a te ciasteczka na powitanie gości rozłożyły mnie na łopatki:) Można się poczuć jak w domu - Gospodarze są, ale jakby ich nie było, skojarzyli mi się z "dobrymi duchami " tego domu:) Zawsze pomocni, uśmiechnięci, uczynni. Jedzenie przepyszne - nadprogramowe kilogramy mogą się pojawić:) I do tego niskie opłaty. Jeśli pobyt w Gąskach to tylko w RAYA:) Serdecznie pozdrawiam Gospodarzy i polecam ich dom na wypoczynek

9.8
Bogumiła i Adam Zarzyccy, 21-07-2015

Naprawdę super miejsce dla odpoczynku, polecamy wszystkim pragnącym odpocząć. Bardzo czysto zarówno w pokojach jak i w całym obiekcie, podwórko pielęgnowane na bieżąco. Wszystko zrobione ze smakiem, właściciel obiektu bardzo uprzejmy, kucharz przygotowuje perfekcyjne, pyszne obiady. Spędziliśmy tu 13 wspaniałych dni, pogoda nam sprzyjała, w drugiej połowie słońce od rana do wieczora - REWELACJA. Wrócimy tu kiedyś na pewno.

10.0
Nina, 04-08-2015

Byłam drugi raz i POLECAMMMMM znów bez zastanowienia z zamkniętymi oczami. Nikt kto pojawi się w tym ośrodku nie będzie niczego żałował:) I jak co roku widzimy się za rok:)

10.0
Bogdan Rospond, 08-08-2015

Cisza i spokój, bardzo dobrze i gustownie wyposażony obiekt, przesympatyczna obsługa i wyśmienite jedzenie. Serdecznie polecam

9.8
Iwona i Krzysztof Klakla, 12-08-2015

Super miejsce dla odpoczynku z dala od miejskiego zgiełku, polecam wszystkim pragnącym odpocząć. Bardzo czysto zarówno w pokojach jak i w całym domu. Bardzo ładnie utrzymany ogród wokół domu. Wszystko zrobione ze smakiem i gustem. Właściciele obiektu bardzo uprzejmi i pomocni w każdej sytuacji. Przepyszne obiady przygotowywane codziennie ze świeżych produktów. REWELACJA. Wrócimy tu kiedyś na pewno!

10.0
Marta i Edward z Zawady (Myślenice), 04-03-2016

Korzystaliśmy z noclegów Raya już dwukrotnie i bez zastanowienia zrobilibyśmy to kolejny raz. Cisza, spokój, wszędzie bardzo czyściutko. Dodatkowym atutem jest przepyszne jedzenie. Gospodarze zasługują na pochwałę.

10.0
Marcin Rzepecki, 25-03-2016

Witam! Dwukrotnie spędzałem wakacje z rodziną w ośrodku wczasowym RAYA i jestem przekonany że kolejny wyjazd nad Bałtyk zakotwiczę właśnie tam. Pokoje oceniam na 10, Jedzenie na 10 z plusem, obsługę na 11:) Jeśli szukacie państwo wypoczynku w miejscu blisko plaży a jednocześnie daleko od całonocnych imprez - gorąco polecam właśnie ten obiekt. Według mnie idealne miejsce na wypoczynek rodziny z dziećmi, bądź osób szukających odpoczynku od codziennego chaosu. Pozdrawiam Marcin&Iwona&Bartosz&Maja!

10.0
Joanna Tysowska, 23-07-2016

Świetne miejsce na odpoczynek byłem już drugi raz i nic się nie zmieniło wszystko na najwyższym poziomie. Ale czego oczekiwać, jak jeden właściciel to Masterchef a drugi Perfekcyjna Pani Domu. Polecam w ciemno i wracam za rok. Jarek &Asia&Oliwia&Jaś

9.8
Monika Kuźmicka-Szczech, 29-07-2016

Raya w Gąskach to cudowne miejsce na wspaniałe wakacje, odpoczynek od codziennych trosk i zmartwień w ciszy i spokoju wśród „dzikich zwierząt” jak bociany, zające. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi! Wspaniała domowa atmosfera którą tworzą cudowni gospodarze, posiłki lepsze niż w renomowanej restauracji, które moja córcia zjadała z wielkim apetytem, czystość i porządek wprawiające w zachwyt na każdym kroku sprawiają że nasz powrót w to miejsce jest pewny! Pozdrowienia gorące dla Pana Janusza i Pana Adriana. Do zobaczenia wkrótce. Monika z Łodzi i Iza z Jaworzna wraz z córeczkami

10.0
Mirosława Simik, 09-04-2017

Bardzo podobał mi się czas spędzony w tym miejscu, ponieważ wypoczęłam rewelacyjnie przy wyśmienitej atmosferze właścicieli. Wszystko, z czym się tam spotkałam, było na najwyższym poziomie, co świadczy o profesjonalizmie, z jakim podchodzą do gościa. Okolica bardzo spokojna, miejsce dobrze położone, w sam raz na rewelacyjny odpoczynek. Z całego serca polecam to miejsce.

10.0
Katarzyna Raczynska , 29-05-2017

Polecam serdecznie przed sezonem jak i po sezonie (w sezonie niestety nie udało nam się przyjechać) Duży plus że zawsze, możemy przyjechać z naszymi czworonogami.Pozdrawiamy Raye i na pewno wrócimy w to piękne miejsce:) Leszno Pozdrawia gorąco:)

10.0
Kamil iMagda Wożniak, 26-08-2017

Super! Wspaniali właściciele piękna okolica i co najważniejsze blisko do morza. Bardzo miła atmosfera, dużo miejsc do wypoczynku na terenie obiektu, także dla najmłodszych. Pokoje na najwyższym poziomie czyściutkie i bardzo dobrze wyposażone i gustownie wykończone, kuchnia jaką oferują właściciele jest nie do opisania, obsługa bardzo miła oraz profesjonalna po porostu trzeba tam być i spróbować .Gorąco polecamy!

9.8
Iwona Wyrwas, 02-09-2017

Spędziłam z mężem i 4 letnim wnukiem wspaniałe dwa tygodnie w pensjonacie Raya. Bardzo ładne, czyste pokoje (nasz był z widokiem na latarnię morską w Gąskach). Cały teren wokół budynku zadbany, ozdobiony pięknie dobranymi kwiatami i drzewkami, ale nie brak miejsca do gry w piłkę i biegania dla dzieci. Super posiłki podawane w godzinach dogodnych dla każdego z gości. Przemili gospodarze. Gorąco polecam, my wrócimy tam napewno. Pozdrawiam. Iwona, Leszek i Maciek

10.0
Sylwia i Marcin, 03-09-2017

RAYA POLECAM! Dlaczego? Bardzo dobre warunki lokalowe. Dom urządzony w sposób estetyczny, czysto, schludnie. Zadbany teren obiektu. Raya przyjmuje właścicieli ze swoimi czworonogami. Spokojna i cicha okolica. Natomiast jedzenie to marzenie. Bardzo, bardzo mili właściciele.Gorąco polecam. Byliśmy trzy razy z rzędu i za rok ponownie się wybieramy.

10.0
Edyta, 13-09-2017

Rewelacyjna miejscówka na wypoczynek. Eleganckie, czyste pokoje. Przepyszne jedzonko (+ mega porcje). Bardzo sympatyczny Gospodarz:) Domowa, bezstresowa atmosfera. Wyrozumiałe i przyjazne podejście dla właścicieli czworonogów (urlopowały się także dwa psy). Stosunkowo blisko do plaży. Nic tylko POLECAĆ! Pomimo złej aury pogodowej wypoczynek zaliczam do bardzo udanych! Dziękujemy i pozdrawiamy:)

10.0
Jagoda, 05-05-2018

Serdecznie polecam! I jednocześnie gratuluję gospodarzowi oraz kucharzowi stworzenia tak wspaniałej atmosfery i komfortowych warunków do odpoczynku. Wysoki standard wykończenia obiektu.

10.0
Beata, 07-01-2019

Witam, pensjonat Raya uważam za cudowne, spokojne, miłe miejsce. Bardzo czysto, w pełni wyposażone. Ale co jest najwspanialsze to śniadania i obiady, które są przygotowywane przez właścicieli. Z przyjemnością przyjedziemy kolejny raz by odpocząć, mile spędzić urlop oraz pysznie zjeść! Bardzo polecamy .Serdeczne pozdrowienia od Muniakow i Żabów.

10.0
Kosińska-Żaba, 07-01-2019

Ten Pensjonat tworzy idealne miejsce do odpoczynku. można oderwać się od zgiełku miasta i cieszyć się ciszą i spokojem, w pięknej scenerii. Pokoje są takie jak na zdjęciach, Pensjonat i ogród zadbany (czysto) wszystko co potrzebne jest na miejscu. Jedzenie przepyszne i zróżnicowane. Każdy smakosz zaspokoi swoje podniebienie. Pensjonat usytuowany w takim miejscu, że właściwie wszędzie blisko. Obsługa zawsze uśmiechnięta i profesjonalna. Agnieszka, Darek i Nela z Myślenic

10.0
Małgośka , 20-06-2019

Super miejsce i super właściciel, który z wielką pasją przyjmuje swoich gości dobrymi śniadaniami, obiadami Super lokalizacja blisko do dużej czystej plaży. Polecam wszystkim

10.0
Maria, 25-07-2019

Gorąco polecam Pokoje Gościnne "Raya". Pensjonat jest bardzo zadbany, pokoje w pełni wyposażone i czyste. Gospodarze bardzo serdeczni i pomocni. Kuchnia najwyższych lotów. Okolica bardzo spokojna, odległość od morza oraz głównej ulicy ok. 10min. spacerkiem. Były to nasze najlepsze wczasy nad Bałtykiem;)

9.8
Slawek& Izka, 12-08-2019

witam! bardzo polecam ten pensjonat, spokojne miejsce, duzy ogrod, miejsce na auto, grila, ognisko, mile wieczorki w swoim gronie. Wspaniale jedzenie! swieze produkty naprawde wysoki poziom. Czysciutkie pokoje wspaniala obsluga super atmosfera. POLECAM! Für Deutschsprachige, sehr Empfelentswert! hochklassiges essen, ruiges gegend, sehr nettes Personal! saubere nette Zimmer (Handtücher und Waschmittel selber besorgen) .wir haben dort wunderschöne Woche erlebt!

10.0
Marta Konieczna , 16-08-2019

Przesympatyczni właściciele, domowa atmosfera, przytulne pokoje, przepyszne jedzenie, cisza i spokój. Polecamy pobyt w pensjonacie Raya.

10.0
Mariusz,Monika,Michasia, 17-08-2019

Pensjonat Raya to najlepsze miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi.Przepyszne, urozmaicone jedzenie.Czystość zapierająca dech w piersiach.Przemili właściciele.Można tu poczuć rodzinną atmosferę.Przepiękna okolica, spokój od miejskiego zgiełku.Inne ośrodki mogą uczyć się od właścicieli jak należy dbać o klientów, aby Ci chętnie wracali. Z całą pewnością będziemy tu wracać co roku.Gorąco polecamy i do zobaczenia już wkrótce!

9.6
Natalia, 27-01-2020

Wspaniale miejsce na wypoczynek, kilkuminutowy spcer i jesteś nad morzem, z dala od gwaru i hałasu, z resztą Gąski same w sobie są spokojne. Dobrze wyposażone, czyste i ładne pokoje. Duży ogród, taras, możliwość wypożyczenia rowerów, leżaki i parawany na plażę w cenie. No i kuchnia. obiady nie do oceniania, za tą cenę nigdzie nie zjecie tak pysznego obiadu. Gorąco polecam

Pogoda

Pogoda Sarbinowo na dziś: 31-03-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: -2 2 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: -2 1 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 0 3 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 0 4 °C